Sunday, January 11, 2009

With my love family to PD



~ni hasil kerja tangan bro tuh!so,is it same??



~be a modeL jap~



tekunnyer,aku pun naik teling kepala~huhuhu^^



~bro ni tgh lukis potret aku~



~farHana CayuNk,so sweet!



~my 4th bro wth them~



~it's me wif my love farhAna~


~ni lah buah hati cik aliN~




~mama wif little cute FarhaNa~

Salam,hye cik alin pergi pd ari sabtu,then arini jer baru balik...letih sgt2!!tp gagahkan jugak lah pergi ker pd tuh pasal dah rindu sangat2 kat anak buah,kalau tak nak tunggu chinese new year,adeh mak lama lg..cik alin sampai termimpi2 rindukan mama n anak2 buah..ni lah penawar duka cik alin,tiada yang lebih indah pabila bersama diorang..sedangkan on d way ke PD hati cik alin tak berapa tenteram,bila nampak jer muka depa sume,especially muka mama..arghhh,hilang seketika rasa sakit dalam jiwa!dan balik saja dr PD,cik alin dapat email yang membuatkan cik alin rasa,BEGINIKAH YANG AKU DAPAT??beginikah cara sekeping hati dilayan??dilukakan?cik alin x tau nak tulis apa..malam nie nak tido nyenyak2..walaupun hati cik alin sendu!ku cuba pejam rapat mataku!

4 comments:

streamyxboy a.k.a 9W2AAA said...

comelnye anak buah. cm mak sedara die gak...

Azlina Idris said...

hehehe,mesti r comel psl auntie dier pun selalu cenyum^^

AQisH said...

nice potrait ;-)

hope cik alin dah ok segalanye yer :-D

Muhammad Azli Shukri said...

keluarga yang sangat bahagia ni..salam singgah