Monday, February 2, 2009

biar betul!

Aku seronok sangat2 ader perjalanan begini,huhuhu..aku ingin bebas dari belenggu kehidupan yang x gembira! aku tetap aku,riang tersenyum!! rakan2 ku seperti x percaya aku berada di pelbagai tempat..aku menurut sajer ke mana sajer kaki ku melangkah!





~nice rite~



~maha Agung mu Ya ALLAH!~



~early morning view~



~ceria seperti diriku,moga mega mendung berarak pergi dari hidupku!



~redup memandang~

Kemudian aku meneruskan perjalanAn ku ker Port Dickson sewaktu on the way nak balik ker Kl..aku tido semalam disana,menginap di Palm Spring Resort!





~peNawar dUKa~



~nanny rock aku,korang ader ker??~



~ni si sweet farhana aku,makin lama2 makin cute~



~nie lah kueh pau aku~mmuahhh!

Kemudian aku balik ke kg,mama rindunyerrr..subuh2 aku balik kg..jumpa si buah hatiku si luqman kueh pau),jumpa nenek ku..hehehee,rindu mereka!





~sorry r kwn2 pic nih dr dlm keta jew(kt Proton i-City)~

Aku pun tak tahu,rasa sunyi yang membeleggu diriku..ku isikan dengan perangai giler ku!!aku berada di Termeloh kemudian aku berjumpa kawan2 ku..aku juga ke Tnjung Malim seorang diri...MEMBAWA DIRI! aku perlukan ruang utk bersendirian..yang enting dlm jgn biarkn diri bersendirian sedang 'dier' bergembira!aku x merakam kan pic masa di Temerloh,cuma view kat Tnjung Malim pun ader satu sajer!

1 comment:

MOHD. ADHA MOHD. ZAIN said...

salam.. jemput add & exchange link my blog : www.myadha.com